Erinomaista Web designia

Nykypäivänä jokainen firma oli miten pieni tai suuri tai toimiala mikä tahansa, tarvitsee erinomaiset verkkosivut. Sellaiset, jotka saavat potentiaalisen asiakkaan innostumaan ja kiinnostumaan, Ja se, että ne ovat olemassa ei vielä riitä, vaan niiden pitää myös erottua verkossa ja ennen kaikkea näkyä hakukoneiden tuloksissa.web_design_122664076

Sisältö

Verkkosivuja ei voi olla ilman sisältöä. Tämä sisältö on tietoa yrityksestä, sellaista, joka antaa olemassa oleville asiakkaille jotain lisää ja joka tuo yritykselle lisää asiakkaita. Sisällön pitää myös olla kirkasta, sekä ulkoasultaan että ajattelultaan. Loputtomasti polveileva teksti, josta on vaikea löytää kirjoittajan pointtia ja joka on vielä täynnä kirjoitusvirheitä, karkottaa asiakkaan kuin asiakkaan.Yritys itse on usein alansa ammattilainen, joten ei kannata kirjoittaa kuin toiselle ammattilaiselle vaan niin, että kuka tahansa pystyy ymmärtämään tekstin sisällön.Myös kuvat ovat sisältöä ja niiden tulee tukea tekstiä ja rytmittää sitä.

Hakukoneoptimointi

Verkkosivujen suunnitteluun liittyy myös hakukoneoptimointi. Se on prosessi, jossa sivujen sisältö sekä tekniset ominaisuudet muokataan hakukoneille helpoksi löytää. Se halutaan saa myös mahdollisimman korkealle hakutuloksissa, sillä harva katsoo hakunsa tulosten toista sivua.

Lähelle asiakasta

Yritys halutaan saada myös mahdollisimman lähestyttäväksi ja tähän hyvä keino on blogin pitäminen. Se kertoo sivustolla kävijöille eli potentiaalisille asiakkaille, että yritystä pyörittävät ihan tavalliset ihmiset, jotka kertovat yrityksen toiminnasta tai havainnoista ja sattumuksista.

Mobiilisivujen tärkeys

Tutkimusten mukaan noin kolmannes kaikesta netin liikenteestä suoritetaan mobiililaitteilla, joten sivuston täytyy olla toimiva myös mobiililaitteilla. Se, että sen saa näkyviin mobiililaitteella ei tee siitä vielä erinomaista sivua mobiilille.Eräs loistava esimerkki erinomaisesti toimivasta mobiilisivustosta ovat LeoVegas mobiilikasinon sivut. Sivusto toimii kevyesti ja moitteettomasti ja pelit käynnistyvät ilman viivettä. Mitään pelejä ei tarvitse erikseen ladata, vaan toimivat erinomaisesti nettiselaimessa pelattuna.Mobiilisivustoa luotaessa tulisi pyrkiä siihen, että kaiken näkee tarpeeksi suurena ja selkeänä ilman, että tekstiä täytyy lähentää. Suurien tuotekuvien käyttäminen auttaa, sillä se auttaa kävijää tajuamaan, mitä yritys on tarjoamassa.